Behandlingen

Nybesök - ANF behandling

Det första vi gör är en fullständig manuell undersökning av nerver, leder, muskler, organ och ditt lymfsystem för att hitta orsaken till ditt besvär.

Därefter placeras ANF-diskarna på det affekterade området. Diskarna är verksamma i 72h och ska sitta kvar på kroppen under denna tid, på så sätt fortsätter behandlingen även efter att du lämnat kliniken. Efter 72h byts de ut tills det skadade området är läkt.

Enklare skador/besvär brukar vanligtvis bli bra på ca 2-4 veckor.
Manuella tekniker och träningsråd ingår vid behov för att din kropp ska återhämta sig så fort som möjligt.

Pris

  • Konsultation nybesök 750 kronor

    Diskkostnad: 45kr/disk, tillkommer utöver konsultationspriset.

  • Konsultation återbesök 550 kronor

    Diskkostnad: 45kr/disk, tillkommer utöver konsultationspriset.

Vi rekommenderar någon av dessa paket:

  • Nybesök inklusive 15 ANF-diskar 1350 kronor
  • Nybesök inklusive 27 ANF-diskar 1850 kronor

För ortopediska besvär räcker dessa vanligtvis till 2 eller 3 behandlingsomgångar beroende på hur pass utbrett besväret är. Är det endast en isolerad inflammation behövs inte många ANF-diskar.

Köp av enstaka ANF-diskar utanför konsultation kostar 50kr/st.

Om ANF-behandling (AminoNeuroFrekvens)

Behandlingen använder sig av tunna cirkulära så kallade ANF-diskar. Dessa är laddade med neurologiska frekvenser som vårt nervsystem redan arbetar med och kan plocka upp. ANF-diskarna aktiveras så fort de appliceras på kroppen och omedelbart påbörjas en normaliserande och läkande process.

Alla kroppens funktioner styrs av nervsystemet via neurologiska frekvenser (oscilliationer). Vid inflammationer är dessa nedsatta, vilket försvårar kroppen från att läka sig själv.

ANF-diskarna ökar dessa frekvenser så att kommunikationen mellan hjärnan och det påverkade området återställs, på så sätt kan kroppen börja självläka igen. Ofta märks en signifikant smärtminskning av redan inom några minuter.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå