Optimera din hälsa själv med ANF Care

ANF CARE erbjuder en möjlighet för dig att på egen hand hantera olika vanliga medicinska tillstånd och optimera din hälsa. ANF CARE-enheterna är laddade med neurologiska frekvenser för att förbättra den neurologiska oscillationen (svängningarna i nervsystemet) och optimera biokemiska funktioner i människokroppen.

Det kan till exempel handla om att förbättra din sömnkvalitet, verka stressförbyggande eller detoxa kroppen och en rad ytterligare alternativ. Hela utbudet och beställning finns och görs via ANF CAREs officiella webshop

Med ANF Care behöver du inte tidigare ha varit hos oss på behandling, men har du varit hos oss på behandling tidigare går det bra att beställa via oss här https://anfkliniken.se/bestall-anf-enheter/ du slipper då en högre fraktkostnad eftersom ANF CARE-enheterna annars skickas ifrån ANF´s huvudkontor i Spanien. Specificera då vad du önskar att beställa. Utbudet hittar du på ANF CAREs webshop och nedan.

Om du har ett specifikt kroppsligt besvär behöver du boka en tid hos oss för en undersökning och behandling eftersom ANF Care inte erbjuder en individanpassad behandling och specifika ANF-enheter för att normalisera låggradiga inflammationer. 

Klicka på texten nedan för att komma till webshopen och för att se hela utbudet. (Engelska)

Immunsupport
Sömn/återhämtning
Mag/tarmhälsa
detox
Lugn/antistress
Klimakteriebesvär

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå